Standard Post with Image

NIEUWE SITE U11 TOURNAMENT


De website van het Jorrit Hendrix U11 Tournament is in de lucht! Leuk dat je een kijkje komt nemen op de vernieuwde site, waarop je alle informatie vindt omtrent het internationale voetbaltoernooi. De komende tijd lees je op deze pagina alle informatie over de komende editie. In de tussentijd kun je op deze site genieten van de eerste drie edities.

Standard Post with Image

AJAX WINT DERDE U11 TOURNAMENT


Onder zomerse temperaturen heeft Ajax het derde Jorrit Hendrix U11 Tournament in Panningen gewonnen. De ploeg versloeg Schalke04 met 2-1. De organisatie had topclubs uit binnen- en buitenland naar Panningen gehaald voor de derde editie van het evenement.

Zo wisten AZ Alkmaar, RB Leipzig, PSV Eindhoven, Club Brugge en Aberdeen indruk te maken. Ook het regioteam met talenten uit de regio deed het goed. Het team eindigde op een negende plek, voor VVV-Venlo, Willem II en Wolverhampton Wanderes. Een knappe prestatie. Speler van het toernooi werd Ajax-speler Rick Luijer. AZ-doelman Nick Homan werd keeper van het toernooi. Aberdeen werd gekozen tot het sportiefste team en ontving de fairplay bokaal.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. Volgend jaar wordt het tweedaagse evenement opnieuw georganiseerd. Het maakt deel uit van de VVV Toptoernooien in de regio.

Standard Post with Image

Jorrit Hendrix U11 Tournament gestart


Het Jorrit Hendrix U11 Tournament 2019 is begonnen. Voor de vierde keer strijden topclubs uit binnen- en buitenland om de prijzen. Nadat de teams werden voorgesteld, volgde om 11.00 uur de aftrap van de eerste poulewedstrijden. Winnaar van vorig jaar, Ajax, trapte af tegen Borussia M'Gladbach. Winnaar van de eerste editie, PSV, trad aan tegen Aberdeen.

De wedstrijden zijn voor publiek toegankelijk. Op www.jorrithendrixu11tournament.nl is al het nieuws te volgen en staan de uitslagen vermeld.

Standard Post with Image Standard Post with Image