Standard Post with Image

6e editie Jorrit Hendrix U11 Tournament


Het Jorrit Hendrix U11 Tournament, genoemd naar oud Panningen speler Jorrit Hendrix die momenteel bij Fortuna Düsseldorf speelt, zal op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni plaatsvinden in Panningen. Het sportpark Panningen Noord zal gedurende het hele weekend het decor zijn van spannende wedstrijden en enthousiaste supporters. Naast onze gewaardeerde ToernooiPartner VVV-Venlo en een sterk regioteam hebben we maar liefst 10 gerenommeerde clubs uit binnen- en buitenland die strijden om de begeerde titel. De topclubs PSV, Feyenoord, AZ, Club Brugge, Aberdeen, Borussia Mönchengladbach, FC Kopenhagen, FC Utrecht en FC Union Saint-Gilloise zullen hun beste spel laten zien en alles op alles zetten om als winnaar uit de bus te komen.

Het Jorrit Hendrix U11 Tournament belooft een weekend vol opwinding, competitie en voetbalplezier te worden. Voetbalfans en supporters worden van harte uitgenodigd om sportpark Panningen Noord te bezoeken en de jonge talenten aan te moedigen tijdens dit toernooi. Het belooft mooi weer te worden dus alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooi weekend van te maken. Mis deze kans niet om de sterren van de toekomst te zien schitteren op het voetbalveld.

Voor meer informatie over het Jorrit Hendrix U11 Tournament, inclusief wedstrijdschema en deelnemende teams, kunt u terecht op de website van Jorrit Hendrix U11 Tournament of kunt u onze Socials in de gaten houden. Hierop zullen we ook tijdens het evenement updates delen.