Standard Post with Image

Borussia Mönchengladbach

Met Borussia Mönchengladbach hebben we de huidige titelhouder als een van de deelnemers aan de 6e editie van het Jorrit Hendrix U11 Tournament!

Standard Post with Image

AZ

Ook tijdens de 6de editie zal AZ Jeugd vertegenwoordigd zijn door de talenten van hun academie. Vorig seizoen werden de talenten van AZ in de halve finale uitgeschakeld. Weten ze het dit jaar verder te schoppen?

Standard Post with Image

Aberdeen

Trouwe deelnemer Aberdeen is de derde deelnemer aan het Jorrit Hendrix U11 Tournament. De altijd gezellige groep en supporters uit Schotland reizen af naar Limburg om de hun trots te verdedigen. Wij zien ze graag 10 & 11 juni verschijnen!

Standard Post with Image

Club Brugge

De jeugdopleiding (@clubnxt) van @clubbrugge is de vierde deelnemer van het Jorrit Hendrix U11 tournament 2023. De blauw-zwarte zullen weer hoge ogen willen gooien op het toernooi.

Standard Post with Image

Feyenoord

De jeugdopleiding @feyenoordacademy van de aanstaande kampioen @feyenoord zullen het zelfde willen als het eerste elftal; winnen! Komen jullie de toekomstige kampioenen aanschouwen?

Standard Post with Image

Royale Union Saint-Gilloise

Met nieuwkomer Royale Union Saint-Gilloise is de 6de deelnemer bevestigd. De club uit Brussel vestigt haar naam in Europa door de mooie resultaten die geboekt worden. Weten de jeugdspelers een onuitwisbare indruk achter te laten?

Standard Post with Image

PSV

Onder het motto “Eendracht maakt macht” wisten de Eindhovenaren de KNVB Beker te winnen dit seizoen. Gaan de jeugdspelers het goede voorbeeld volgen en het toernooi winnend afsluiten?

Standard Post with Image

F.C. København

Met F.C. København hebben we een nieuwkomer, en daarmee deelnemer 9, weten vast te leggen. Wij heten de Deense ploeg van harte welkom en wensen ze een mooi toernooi toe. Weten zij er met de winst er van door te gaan?

Standard Post with Image

FC Utrecht

Dit jaar verwelkomen we FC Utrecht als nieuwe deelnemer. Het deelnemersveld is bijna compleet met als tiende team de boys van FC Utrecht.

Standard Post with Image

VVV-Venlo

Als partnertoernooi van de Top-Toernooien, kan VVV-Venlo niet ontbreken. Het jeugdige team U11 komt ook dit jaar vanuit Venlo naar Panningen om deel te nemen aan het tweedaags toernooi. Kunnen de Venlonaren indruk maken op de topteams? Dakdekkersbedrijf Versteegen is teamsponsor.

Standard Post with Image

Regioteam

Natuurlijk is het RegioTeam ook weer present bij het toernooi. Na twee jaar geen toernooi te hebben gehad, mag het team met spelers uit de regio Peel en Maas weer de mat op. Er wachten zware tegenstanders, maar het verleden heeft bewezen dat het team uit de regio zeker niet bij voorbaat onderaan staat. Heldense Kantooninstallaties is de sponsor van dit team.