Standard Post with Image

Ajax

Titelverdediger Ajax kan niet ontbreken bij het Jorrit Hendrix U11 Tournament. De ploeg van trainer Dennis de Haan probeert net als in 2019 de beste op de velden van SV Panningen te zijn. Uijlenbroek is de teamsponsor van het Amsterdamse team.

Standard Post with Image

PSV

PSV, de ploeg waar Jorrit Hendrix zelf groot werd en jarenlang speelde, zal vanuit Eindhoven naar Panningen komen om aan de start te verschijnen van het Jorrit Hendrix U11 Tournament. Jordi Huybregts enJay Gibbes zullen de beste spelers selecteren om de Brabantse eer te verdedigen. BP Reijnen steunt dit team als sponsor.

Standard Post with Image

Feyenoord

Feyenoord, de huidige club van Panningenaar Jorrit Hendrix, maakt de traditionele top 3 van Nederland compleet. De Rotterdammers staan bekend om de ijzersterke jeugdafdeling. Dane Brard en Brian Yzebaart zijn de coaches van het Rotterdamse elftal dat hoge ogen wil gaan gooien in Panningen. Teamsponsor it|tactics staat achter de club.

Standard Post with Image

AZ

AZ uit Alkmaar is een graag geziene gast op de velden van SV Panningen. Trainers Dijar Kasim en Tim Appel komen met een gretige ploeg, dat natuurlijk mee wil doen om de prijzen. Coolen is de teamsponsor van dit team.

Standard Post with Image

Club Brugge

Club Brugge is het tweede team uit België dat aan mag treden in Panningen. Lorenz De Bie en Bert Hoste zijn de coaches van het team, waar veel van wordt verwacht. Kunnen de spelers het ook dit jaar waar gaan maken?

Standard Post with Image

Genk

RKC Genk is een van de twee Belgische clubs. Met veel discipline en ijver proberen de voetballers te laten zien dat ze niet voor niets de grens zijn overgestoken naar Panningen. Wat kunnen de spelers uit Genk laten zien op het Jorrit Hendrix U11 Tournament. Van Lanschot Kempen is de teamsponsor.

Standard Post with Image

VVV-Venlo

Als partnertoernooi van de Top-Toernooien, kan VVV-Venlo niet ontbreken. Het jeugdige team U11 komt ook dit jaar vanuit Venlo naar Panningen om deel te nemen aan het tweedaags toernooi. Kunnen de Venlonaren indruk maken op de topteams? Dakdekkersbedrijf Versteegen is teamsponsor.

Standard Post with Image

Regioteam

Natuurlijk is het RegioTeam ook weer present bij het toernooi. Na twee jaar geen toernooi te hebben gehad, mag het team met spelers uit de regio Peel en Maas weer de mat op. Er wachten zware tegenstanders, maar het verleden heeft bewezen dat het team uit de regio zeker niet bij voorbaat onderaan staat. Heldense Kantooninstallaties is de sponsor van dit team.

Standard Post with Image

Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach heeft een sterk team met spelers die later wellicht in de Bundesliga gaan strijden om de prijzen. Nu doen ze dat nog even in Panningen. De sterren van de toekomst zullen proberen er ook dit jaar een spannend toernooi van te maken. Trainer Olivera Kapner heeft er in elk geval zin in, net als teamsponsor DTP Graphic Products.

Standard Post with Image

Köln

1.FC Köln komt uit Keulen. Het eerste team speelt in de Bundesliga. Trainer Hendrik Winkelmann komt met een frisse groep naar Panningen om mee te doen om de prijzen. Lukt het de Duitsers om indruk te maken en met de grote bekers naar huis te gaan? Sponsor FruitFul-Berries staat achter de club.

Standard Post with Image

Aberdeen

Opnieuw weet Aberdeen de reis te maken van Schotland naar Noord-Limburg. De ploeg doet al jaren mee aan het Panningse voetbaltoernooi en niet onverdienstelijk. Hoe gaan de voetballers van de Youth Academy het dit jaar doen? Gaan de bekers mee over de grote plas naar Aberdeen? Sponsor voor dit team is Stolwijk Philipsen.

Standard Post with Image

Willem II

Willem II komt met een team vanuit Tilburg naar Panningen. De missie van de Willem II Jeugdopleiding is om zoveel mogelijk spelers in de regio zo goed en zo lang mogelijk te beïnvloeden om uiteindelijk zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers door te laten stromen naar het eerste elftal. De spelers van het eerste team van morgen, zijn de spelers die we dit jaar op het toernooi in Panningen gaan zien.